Hond & Kind trainingen

Kids fun – junior hondentrainer

Ben je zwanger en heb je wantrouwen of je hond het wel straks aan kan? Of is jullie eerste klein kind op komst, maar heb je geen idee hoe je dit moet gaan aanpakken met jullie hond? Ziet jullie dochter de hond als een levende pop? Of ziet je zoon de hond als een echt stoeimaatje? Begint de hond te grommen of te blaffen als kinderen te dicht in de buurt komen? Vele bijtincidenten vinden thuis plaats en veel vaker met eigen hond. Bijtincidenten zijn echt te voorkomen. Wacht niet te lang en neem actie!

In de hond & kind trainingen begeleiden wij jullie vanuit de gezinsdriehoek. Wij bekijken de situatie vanuit de ouders, kinderen en de hond en zorgen voor een goede balans en stabiele thuis basis voor alle partijen! Wij willen dat de kinderen en honden de allerbeste maatjes zijn en daar gaan wij ook voor! Er is begeleiding voor het gehele gezin én er zijn leuke kindertrainingen in alle leeftijdscategorieën. Zo kun je ook junior hondentrainer worden!

Inschrijven

 

Junior hondentrainer

Wil jij ook junior hondentrainer worden? In deze super leuke cursus gaan we met de kids en de honden aan de slag om de hond goed te leren begrijpen, leren ze algemene basisoefeningen en een super mooie band met de hond te krijgen.

Elke les begint met een klein stukje theorie. Zo gaan we het hebben over wat vind de hond nou eigenlijk leuk, niet leuk of spannend, hoe voelt de hond zich en waar kunnen we dat aan zien?

Tijdens de cursus leren we de kids dat we super veel leuke spellen kunnen doen en dat we de honden heel veel kunnen leren. Wel is het belangrijk dat er spelregels zijn en deze leren ze dan ook.

In 4 lessen leren we de kids door middel van leuke activiteiten kennis over de hond, leren ze basisoefeningen en veel leuke trucjes & spellen om samen met de hond te doen. Ook zullen er wat kleine huiswerkopdrachten worden meegegeven. We sluiten de cursus feestelijk af met een diploma voor junior honden trainer!

Deze cursus is voor kids in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, 1x hond (hond vanaf 5 maanden) en onder begeleiding van minimaal 1 ouder. Ouders mogen langs de kant komen kijken. De cursus is 1x per week op maandagavond om 18u (in totaal 4x lessen).

De trainingen worden buiten gegeven op een groot grasveld. Bij slecht weer zal in overleg andere locatie worden doorgegeven.

 

Locatie: Zuidervaart 8, Zuidschermer

Data en tijden:

Start: Klik op inschrijven om de locatie, meerdere data en tijden te zien

Inschrijven

 

top