Puppy Training:

Wij geven diverse groepslessen op hoog niveau en met een uniek trainingsprogramma voor pups, jonge honden en volwassen honden. We trainen in kleine groepjes en tijdens onze trainingen gaat het vooral om het creëren van een goede band, samenwerking, connectie, begrip, maar ook veel plezier te hebben samen met je hond. Onze trainingen worden gegeven in de winkels van Ranzijn Tuin & Dier.

Voor de beste samenwerking tussen jou en je hond geven wij de Uni-Training. Deze training start met het begeleiden van je pup al op vroege leeftijd en wij geven begeleiding in alle ontwikkelingsfases in het eerste levensjaar van je hond. Een opbouw van de puppy peuter klas groeiend naar de universiteit. In het eerste levensjaar wordt het gedrag van je hond gevormd voor de rest van zijn verdere leven. De gehele Uni-Training duurt 11 maanden, maar het is ook mogelijk om losse leeftijdsfases te volgen.

Voor de wat oudere pups ofwel volwassen honden die bij ons willen komen trainen bieden wij de 12-weekse Stuiterende puber cursus. Deze cursus is speciaal ontwikkeld om de hond & eigenaar te begeleiden in de meest moeilijke en lastige periode van de hond. Het lijkt wel of ze bananen in hun oren hebben, niet meer luisteren en in eens niets meer weten als we iets van ze vragen. Ons doel tijdens deze training is het creëren van een goede band en samenwerking, begrip, maar ook veel kennis! Wij leren jullie bepaalde gedragingen van je hond te begrijpen en hoe je hiermee om gaat. Daarnaast leren wij middels de online academie en theorielessen over lichaamstaal van je hond, maar ook van andere honden te begrijpen en daarmee ook de emoties, wanneer spreken we van angst, dominantie en agressie en wat betekent dit eigenlijk allemaal, wanneer is het nou spel en wanneer moet je ingrijpen om escalatie te voorkomen. Een stuiterend en uniek programma met veel leuke uitdagingen!

Start: Klik op inschrijven om de locatie, meerdere data en tijden te zien

Inschrijven

 

next
prev
top