Theorielessen

Theorielessen

Ons doel tijdens de trainingen is het creëren van een goede band en samenwerking, begrip, maar ook veel kennis. Die kennis delen wij middels onze theorielessen via de online academie en met een fysieke theorieles waarin we de theorie bespreken en filmpjes laten zien. Wij leren jullie bepaalde gedragingen van je hond te begrijpen en hoe je hiermee om gaat. Wij delen kennis over de lichaamstaal van je hond, maar ook die van andere honden te begrijpen. Wanneer spreken we van angst, dominantie en agressie en wat betekent dit eigenlijk allemaal, wanneer is het nou spel en wanneer moet je ingrijpen om escalatie te voorkomen? 

In elke cursus, met uitzondering van de Puppy Socialisatiecursus, worden er theorielessen gegeven. De theorielessen kunnen zelf ingeboekt worden via de inschrijfknop onderaan deze pagina.

 

Jonge Honden Cursus Lichaamstaal
Puberteits Cursus Spelende honden
Richting Volwassenheid Cursus Angst, uitval, agressie

 

Voor deze zelf te boeken theorieles dient voorafgaand in onze online academie de lesstof te worden doorgenomen en een toets te worden gemaakt alvorens je kunt deelnemen aan deze fysieke theorieles. De theorielessen duren 60 min met een eventuele uitloop voor vragen tot max 1,5uur. 

Klik op de knop inschrijven om de beschikbare data en tijden te zien en schrijf je in!

Let op! Je komt in de agenda en kunt op één van de dikgedrukte data klikken om de tijden te zien en jezelf in te schrijven.

Inschrijven

next
prev
top